flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага!!! Посилено карантинні обмеження!

26 квітня 2021, 09:44

У зв’язку з лабораторно підтвердженим діагнозом у двох працівників канцелярії Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області  коронавірусу COVID-19, з метою убезпечення відвідувачів суду від поширення гострих распіраторних захворювань та захворювання на COVID-19, повідомляємо про тимчасове припинення канцелярією суду особистого прийому громадян.

Прийом вхідної кореспонденції здійснюється через електронну адресу суду, підсистему «Електронний суд», засобами поштового зв’язку та через скриньку поштової кореспонденції, розміщеної на посту служби судової охорони в приміщенні суду, а також кореспонденції, що подається учасником процесу, який з’явився для участі в судовому засіданні.

Судові рішення, які набрали законної сили, будуть направлятися тільки поштовою кореспонденцією на адресу, зазначену в заяві учасника процесу.

          Рекомендуємо учасникам судових засідань:

- подавати до суду заяви про розгляд справи у  їхній відсутності за наявними у справі матеріалами;

- вирішувати питання про можливість розгляду справи в режимі  відеоконференції в приміщенні суду або  в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

 

Строк дії даних обмежень встановлено до усунення причин, які стали підставою для їх введення.

Шановні, учасники процесу та відвідувачі суду, піклуйтеся про своє здоров’я, бережіть своїх рідних.

Залишайтеся здоровими.