flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про ухвалення рішення стосовно Товариства з додатковою відповідальністю «Страхове товариство «Домінанта»

24 березня 2020, 08:34

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області повідомляє відповідача Товариство з додатковою відповідальністю «Страхове товариство «Домінанта» про те, що 19 березня 2020 року ухвалено заочне судове рішення по справі № 199/10264/19 за позовом Ходаківського Юрія Івановича до Товариства з додатковою відповідальністю «Страхове товариство «Домінанта» про стягнення страхового відшкодування за договором обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів.

 Позов Ходаківського Юрія Івановича до Товариства з додатковою відповідальністю «Страхове товариство «Домінанта» про стягнення страхового відшкодування за договором обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів - задовольнити.

Стягнути із Товариства з додатковою відповідальністю «Страхове товариство «Домінанта» на користь Ходаківського Юрія Івановича суму заборгованості за договором обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів серії АК/4211599 від 30 квітня 2017 року в розмірі 50273 (п’ятдесят тисяч двісті сімдесят три) грн. 52 коп., витрати на проведення експертизи в розмірі 2500 (дві тисячі п’ятсот) грн. 00 коп., пеню в розмірі 21910 (двадцять одна тисяча дев’ятсот десять) грн. 98 коп., три відсотки річних в розмірі 1864 (одна тисяча вісімсот шістдесят чотири) грн. 00 коп., інфляційне збільшення боргу в розмірі 4041 (чотири тисячі сорок одна) грн. 04 коп., всього 80589 (вісімдесят тисяч п’ятсот вісімдесят дев’ять) грн. 54 коп.

Стягнути із Товариства з додатковою відповідальністю «Страхове товариство «Домінанта» на користь Ходаківського Юрія Івановича судовий збір в розмірі 805 (вісімсот п’ять) грн. 90 коп.

Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано відповідачем протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Апеляційну скаргу на рішення суду може бути подано безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом тридцяти днів з дня складення повного рішення.

Відповідно до підпункту 15.5 пункту 1 Розділу ХIIІ "Перехідні положення" Цивільного процесуального кодексу України до початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до або через Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених цим Кодексом, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

 Пошук тексту рішення можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за  № 199/10264/19.

 

Суддя

Переяслав-Хмельницького

міськрайонного суду                                                                                                       Я.І. Керекеза