flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про ухвалення рішення стосовно Домантович Наталію Анатоліївну

17 квітня 2024, 14:12

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

про ухвалення рішення

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області повідомляє відповідачку Домантович Наталію Анатоліївну, що 11 квітня 2024 року винесено ухвалу  у справі №373/245/24  за позовом Акціонерного товариства «ОТП Банк» до Домантович Наталії Анатоліївни про стягнення кредитної заборгованості.

 Керуючись ст.263-265 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Позов Акціонерного товариства «ОТП Банк» до Домантович Наталії Анатоліївни про стягнення кредитної заборгованості задовольнити.

Стягнути з Домантович Наталії Анатоліївни на користь Акціонерного товариства «ОТП Банк» заборгованість за кредитним договором №2036532420 від 28.05.2021 в розмірі 50109 (п’ятдесят тисяч сто дев’ять) гривень 73 копійки, що складається із заборгованості за кредитом в розмірі 29667 (двадцять дев’ять тисяч шістсот шістдесят сім) гривень 10 копійок, заборгованості по процентам за користування кредитом у розмірі 20442 (двадцять тисяч чотириста сорок дві) гривні 63 копійки.

Повернути Акціонерному товариству «ОТП Банк» з державного бюджету 50 відсотків судового збору, сплаченого при поданні позову, що становить 1514 (одна тисяча п’ятсот чотирнадцять) гривень.

Стягнути з Домантович Наталії Анатоліївни на користь Акціонерного товариства «ОТП Банк» судовий збір в розмірі 1514 (одна тисяча п’ятсот чотирнадцять) гривень.

Рішення суду може бути оскаржене шляхом подачі апеляційної скарги до Київського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закритті апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

 

Суддя:                                                                                            Д. В. Свояк