flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про ухвалення заочного рішення відносно Гусак Вікторії Миколаївни

02 квітня 2024, 15:57

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

про ухвалення заочного рішення

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області повідомляє відповідача Гусак Вікторію Миколаївну, що 15 березня 2024 року винесено заочне рішення по справі №373/56/24 за позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю «Цикл Фінанс» до Гусак Вікторії Миколаївни про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Позов задоволено частково.

Керуючись статтями 263-265 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Позов Товариства з обмеженою відповідальністю «Цикл Фінанс» до Гусак Вікторії Миколаївни про стягнення заборгованості за кредитним договором, - задовольнити частково.

Стягнути з Гусак Вікторії Миколаївни, на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Цикл Фінанс» заборгованість за кредитним договором № 22033000183258 від 01.10.2019 у розмірі 30 577 (тридцять тисяч п’ятсот сімдесят сім) грн 46 коп., яка складається з: 30530,21 грн - заборгованості по тілу кредита та 47,25 грн - заборгованості по відсоткам.

Стягнути з Гусак Вікторії Миколаївни на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Цикл Фінанс» витрати по сплаті судового збору в розмірі 2147 (дві тисячі сто сорок сім) грн 20 коп.

Стягнути з Гусак Вікторії Миколаївни на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Цикл Фінанс» витрати на професійну правничу допомогу в розмірі 6890 (шість тисяч вісімсот дев’яносто) грн 00 коп.

В іншій частині позовних вимог, - відмовити.

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача.

Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Рішення суду може бути оскаржене шляхом подачі апеляційної скарги до Київського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закритті апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Пошук тексту заочного рішення можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за  № 373/56/24.

 

 

 

 

Суддя

Переяслав-Хмельницького

Міськрайонного суду                                                                                 В.В. Лебідь