flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про ухвалення рішення стосовно Левченко Віру Олегівну

27 березня 2024, 09:23

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

про ухвалення рішення

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області повідомляє відповідачку Левченко Віру Олегівну, що 22 березня 2024 року винесено ухвалу  у справі №373/2669/23  за позовом Акціонерного товариства «Універсал Банк» до Левченко Віри Олегівни про стягнення заборгованості.

 Керуючись ст. 263-265 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

У задоволенні позовних вимог Акціонерного товариства «Універсал Банк» до Левченко Віри Олегівни про стягнення заборгованості відмовити повністю.

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача.

Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Рішення суду може бути оскаржене шляхом подачі апеляційної скарги до Київського апеляційного суду безпосередньо або через Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закритті апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

 

Суддя:                                                                                          Д. В. Свояк