flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про ухвалення рішення стосовно Шпильову Вікторію Сергіївну

03 травня 2024, 10:41

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

про ухвалення  рішення

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області повідомляє відповідача Шпильову Вікторію Сергіївну, що 18 квітня 2024 року винесено рішення по справі №373/2249/23 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Кредит-Капітал» до Шпильової Вікторії Сергіївни про стягнення заборгованості,

 В позові відмовлено.

Керуючись статтями 263-265 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Відмовити в задоволенні позову Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Кредит-Капітал» до Шпильової Вікторії Сергіївни про стягнення заборгованості.

Рішення суду може бути оскаржене шляхом подачі апеляційної скарги до Київського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закритті апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Пошук тексту заочного рішення можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за  № 373/2249/23.

 

 

 

 

Суддя

Переяслав-Хмельницького

            Міськрайонного суду                                                                                   В.В. Лебідь