flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про ухвалення рішення стосовно Твердюка Євгенія Олександровича

02 травня 2024, 15:11

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

про ухвалення заочного рішення

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області повідомляє відповідача Твердюка Євгенія Олександровича, що 30 квітня 2024 ухвалено заочне рішення по справі № 373/322/24  за позовом виконувача обов’язків керівника Бориспільської окружної прокуратури Київської області, який діє в інтересах держави в особі Д ержавного агентства меліорації та рибного господарства України, Циблівської сільської ради Бориспільського району Київської області, до Барана Вадима Петровича, Твердюка Євгенія Олександровича про відшкодування збитків, заподіяних рибному господарству України

   На підставі викладеного, керуючись ст.ст.10, 12, 13, 19, 80, 81, 141, 211, 263-265, 268, 273, 280-284, 354 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Позов виконувача обов’язків керівника Бориспільської окружної прокуратури Київської області, який діє в інтересах держави в особі Державного агентства меліорації та рибного господарства України, Циблівської сільської ради Бориспільського району Київської області, до Барана Вадима Петровича, Твердюка Євгенія Олександровича про відшкодування збитків, заподіяних рибному господарству України, - задовольнити.

Стягнути солідарно із Барана Вадима Петровича та Твердюка Євгенія Олександровича на користь Циблівської сільської ради Бориспільського району Київської області майнову шкоду, заподіяну внаслідок порушення законодавства в галузі охорони, використання і відтворення водних біоресурсів, в розмірі 45390 (сорок п’ять тисяч триста дев’яносто) гривень 00 копійок.

Стягнути із Барана Вадима Петровича та Твердюка Євгенія Олександровича на користь Київської обласної прокуратури судовий збір в розмірі 1514 (одна тисяча п1ятсот чотирнадцять) гривень 00 копійок з кожного.

Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано відповідачами протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Апеляційну скаргу на рішення суду може бути подано безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом тридцяти днів з дня складення повного рішення.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених цим Кодексом, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

 

          Пошук тексту заочного рішення можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за  № 373/322/24.

 

 

Суддя:                                                                                                                   Я.І. Керекеза