flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про ухвалення рішення стосовно Терентенко Поліну Юріївну

24 квітня 2024, 09:27

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

про ухвалення  заочного рішення

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області повідомляє відповідача, Терентенко Поліну Юріївну, що 12 квітня 2024 року винесено рішення по справі №373/2400/23 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Бізнес Позика” до Терентенко Поліни Юріївни про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Керуючись статтями 263-265 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Позов Товариства з обмеженою відповідальністю “Бізнес Позика” до Терентенко Поліни Юріївни про стягнення заборгованості за кредитним договором, - задовольнити частково.

Стягнути із Терентенко Поліни Юріївни на користь Товариства з обмеженою відповідальністю “Бізнес Позика” заборгованість за договором № 466022-КС-001 про надання кредиту від 20.05.2023 в розмірі 30760,80 грн (тридцять тисяч сімсот шістдесят) грн 80 коп.

Стягнути із Терентенко Поліни Юріївни на користь Товариства з обмеженою відповідальністю “Бізнес Позика” судовий збір в розмірі 2039 (дві тисячі тридцять дев’ять) грн 84 коп.

В іншій частині позовних вимог, - відмовити.

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача.

Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Рішення суду може бути оскаржене шляхом подачі апеляційної скарги до Київського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закритті апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Пошук тексту заочного рішення можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за  № 373/2400/23.

 

 

 

 

Суддя

Переяслав-Хмельницького

            Міськрайонного суду                                                                                   В.В. Лебідь